Freitag, 27. November 2015

Bitumenes hullámlemez

Magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból és hőre keményedő műgyantából készült bitumenes hullámlemez. Sokoldalúan felhasználható, tartós , rendkívül könnyű, rugalmas tetőfedő- és falburkoló anyag. A magastetők szerkezetének kialakítása sokféle lehet, mint ahogy a tetőszerkezeten elhelyezett héjazat is.


Számos szubjektív tényező befolyásolhatja választásunkat, de mindenképpen figyelembe veendő az épület stílusa és a tető hajlásszöge. Az is fontos kérdés, hogy készül-e tetőtér beépítés a magastető alatt, vagy sem .

A több millió mlerakott hullámlemez meggyőzően bizonyítja a gutta bitumenes hullámlemez tartósságát minden elképzelhető klímafeltétel mellett. A Gutta naturcolor bitumenes hullámlemez könnyen feldolgozható, tartós és . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - hullámlemez. Gazdaságos és gyors fedése melléképületeknek, raktáraknak.


A rendszerhez tartozó kiegészítőkkel a munka gyors és egyszerű, hosszú távon biztosítják a fedés megfelelőségét. Szükséges eszközök a beépítéshez. A elhelyezés elôtt meg kell gyôzôdni arról, .

Prémium és standard minőségű bitumen zsindely készletről vagy rövid szállítási határidővel családi házak, társasházak, középületek és egyéb épületek fedéséhez hagyományos és extra formákban. Guttanit bitumenes hullámlemez tető . Vegyesvállalati formában közös gyártást kezdett a multinacionális IKO csoport belgiumi egységével. Az ASBO-Masterplast üzemben olyan népszerű bitumenes hullámlemezeket állítanak elő . AQUAWELL bitumenes hullámlemez.


Választható színek: vörös, barna, zöld és fekete. Felhasználási terület: Tűzvédelmi követelménnyel nem illetett építőipari célú felhasználási területre, elsősorban egyszintes melléképületek, . Termék elérhetősége: Készletről rövid határidőn belül elérhető. Az anyag tulajdonságai és a rendszertartozékok teljes választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen tetőszerkezetre könnyen és gyorsan felrakható – legyen az fa lécezés, teljes aládeszkázás, beton vagy . Onduline – Base bitumenes hullámlemez. Terhelhetőségük a megkövetelt hivatalos értékek felett van. Gutta bitumenes hullámlemezt az egész világon évtizedek óta használják.


Aquawell line hullámlemez fedések taréj- és élgerinceinek fedőeleme. Színe és anyaga megegyezik az alaplemezzel. A gerincelemet a szélétől kb.


Az elemek alatti kiszellőzést minden esetben biztosítani kell.

Szögeljük a hullám tetején, merőlegesen. Rögzítsünk min- den átfedő hullámot. Először csatlakoztassuk a második és az utolsó előtti hullámokat, ellenőrizzük a lemez illeszke- dését, és csak azután hajtsuk végre a végleges szögelést. A gutta bitumenes hullámlemezeket kedvező áraik miatt évtizedek óta használják világszerte.


Bitumenes hullámlemez és kiegészítők. A bitumenes hullámlemez könnyű, teljesen vízzáró, karbantartást nem igénylő környezetbarát termék. Felrakása rendkívül egyszerű. Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 2Ft - Kb 40db bontott, bitumenes hullámlemez eladó.


Lehetőség szerint egyben!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.