Donnerstag, 30. Juli 2015

Tekuta guma

Prodej materiálu TEKUTÁ GUMA , TEKUTÁ DLAŽBA a TEKUTÝ PLAST pro hydroizolace plochých střech, teras, trapézových střech, bazénů, koupelen. Výroba,distribúcia,Original hydroizolácie TEKUTÁ GUMA ALFEMA. POUŽITIE : ploche a šikme strechy, hydroizolácia teras-balkónov,bazénov,spodné stavby.


Gel - tekutá guma do spár pro zamezení zatečení vody, nebo jiné tekutiny do nechránění části podlahy. Dřevo jako přírodní materiál je savý.

Při nasátí vody a jiných tekutin se změní jeho barva a změní i rozměr, může začít i hniloba. Horní plocha podlah je chráněna lakem nebo olejem, ale hrany, kde je vyfrézovaný zámek . Jednozložkova univerzalná hydroizolácia UV-stabilna. Použitie na strechy, spodné stavby,jazierka,bazény.


Základ hydroizolačného systému TEKUTÁ GUMA (TG) tvorí jednozložkový materiál vyrábaný na základe ojedinelých patentovaných technológií na báze makromolekulárnych polymérov, elastomérov a syntetických živíc vo vodnej disperzii (tekutá elastomerická guma), trvalo elastický, pružný pri vysokých a nízkych teplotách . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail Tekuta - guma.

Kúzelný prípravok, ktorý vás zbaví vlhkosti a ušetrí vaše peniaze za náročné a časté opravy striech. Znie to ako z tele-šopingu, no pravda je taká, že tento výrobok skutočne funguje! Poznáme mnoho výrobcov takzvanej tekutej gumy, spomeniem dvoch u nás . Inzerát SUPER VĚCIČKA 450ml. Romane, plávanie originálnej gumy v lukopréne riešim drátkovaním – t. JA robím formy tak, že do vrstvy plastelíny (podlozka) vložím predlohu a lukoprén nalievam na predlohu. Nanáší se namáčením, štětcem i stříkací pistolí.


Plasti Dip izoluje, vytváří pogumovaný povrch a zároveň ochrannou vrstvu. Tekutá guma Car-rep RubberComp je speciální nátěr na kovy, dřevo, plasty apod. Prípravok na ochranu kožtičky v okolí nechtov pred zafarbením lakom, pečiatkami a ombré. Po zaschnutí vytvorí gumu na kožtičkách, ktorú po skončení maľovania ľahko odstránite.


SYSTÉM ALFEMA ako ( tekutá guma ,tekutá dlažba,tekutý plast) je hydroizolačný systém prepracovaných postupov a technických riešení s použitím talianskych, kanadských a anglickych materiálov, preverené dlhoročnou praxou a množstvom referencií. Vytvára BEZSPOJOVÚ monolitickú hydroizoláciu - striekanou alebo . Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.


Hodnotenie Otázky Moje inzeráty Pridať inzerát.

POPIS: Vysoce kvalitní, průhledná pasta na opravy, ochranu a impregnaci tisíců různých předmětů. Je pevná, vodovzdorná (i proti mořské vodě), pružná, má dlouhou životnost a vyplňuje spáry. Je odolná proti chemikáliím, vysokým teplotám a povětrnostním vlivům. Nekřehne a nepraská, odolává oděru, vlhkosti, kyselinám, solím, louhům a většině látek. Na obrázku vidíte pokus propíchnout izolace nožem.


Je určena pro opravy a úpravy poškozených povrchů. Chrání před prosakováním vody, ultrafialovým zářením a chemikáliemi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.