Dienstag, 30. Mai 2017

Tigla tondach

Acoperișuri din Țiglă Ceramică - Ani de Garanție. Trasă, Țiglă Presată, Teracotă. O clădire acoperită cu Twsit atrage privirile prin armonia pe care o radiază.


Forma dinamică a suprafeței acoperișului, îi conferă acestuia un caracter unic, . Acestea sunt produse dintr-o materie primă de calitate excepțională, cu cea mai modernă tehnologie de fabricație.

Prin simplitatea sa, adaugă o notă distinsă clădirilor . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru TIGLA CERAMICA pe site. Disponibil in magazinul Alege magazinul. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari.


Alegerea învelitorii pentru acoperişuri se face în funcţie de mai multe criterii, între care panta acoperişului. Dimensiuni : Lungime totala: 35cm. Tigla Bramac Arcadia maro.

Latime de acoperire: 17cm. Distanta variabila dintre sipci (Asezare simpla): cm. Densitate : Necesar aprox. Pe termen lung, tigla TONDACH este o achizitie . Rezistenta, Durabilitate. Deocon, Materiale de constructii si instalatii Medias.


Alege un proiect economic cu ţigle TONDACH XXL pentru acoperişul casei tale. La ce ești atent când îți alegi tigla ceramică? TONDACH Romania produce la Sibiu tigla solzi din argila arsa, care asociaza calitatile si frumusetea unei tigle traditionale, cu siguranta si fiabilitatea unei tigle moderne. Tondach Romania - tigla ceramica la inaltime.


Descriere produs: TIGLA CERAMICA TONDACH TANGO Teracota Lungime de acoperire: aprox. Lățime de acoperire: aprox. Inclinatia minima grade.


TONDACH are o durată de viaţă de peste 1de ani, deţinând poziţia de vârf în clasamentul materialelor de . Descriere: tigla ceramica, intr-o gama variata de culori si modele.

TONDACH nu sunt numai durabile, ci şi economice, deoarece hotărâtoare în estimarea valorii unui acoperiş este durata sa de viaţă şi nu costurile create la momentul . Care este durata de viata a unei tigle TONDACH ? Aceasta tigla imbina avantajele formatului mare cu cele ale tiglei Tango, foarte populara si utilizata la renovarea acoperisurilor. Poate fi utilizata atat pentru constructii noi, cat si pentru renovari. Cladirea acoperita cu Twist atrage privirea prin armonie.


TONDACH se caracterizează prin robustețe extremă și durată lungă de viață.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.