Donnerstag, 24. September 2015

Plat dak isoleren

Het isoleren van een plat dak vergt een totaal andere aanpak dan deze bij een schuin dak. In dit artikel bespreken we de verschillende plaatsingsmethoden en de meest gebruikte isolatiematerialen om platte daken te isoleren. Een plat dak isoleren kan volgens verschillende methoden gebeuren.


Meer info over de opbouw, prijzen en materialen vind je hier. Vraag online prijzen aan! Wil je comfortabel onder een plat dak wonen, dan is goede dakisolatie een must.

Bij het aanbrengen van dakisolatie langs de binnenzijde van een plat dak spreekt men ook wel van een koud dak. Het isolatiemateriaal ligt namelijk onder de dakbedekking en de dakconstructie. Deze isolatiewijze wordt eerder afgeraden omdat de constructie dan . De isolatie van een plat dak brengt enige oplettendheid met zich mee. Niet elk plat dak kan aan de binnenkant geïsoleerd worden.


Om de juiste keuze te maken wat voor plat dak isolatie u nodig heeft geven wij de informatie die u nodig heeft om deze klus op de juiste manier uit te (laten) voeren. Wanneer wordt er gekozen. Maar als dat om een of andere reden niet meer mogelijk is, kan je het ook via de onderkan.

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer wordt uitleg gegeven welke mogelijkheden en hoe u uw plat dak kunt isoleren. Ook een platdak kan van binnenuit en buitenaf geïsoleerd worden. Plat dak kunt u op verschillende manieren isoleren. Wilt u weten waar u het beste kunt isoleren?


Neem dan contact met ons op. Voor iedere platdak isolatie hebben we in ieder geval de juiste materialen in huis. Van buitenaf of binnenuit? Voor het van buitenaf isoleren van uw platte dak kunt u bij De . Uw dak isoleren levert meer comfort op en bespaart u geld.


Opstand plat dak houtskelet - Duration: 2:09. Er bestaan vier manieren op een bestaand plat dak na te isoleren. Leest u hier meer info over de kosten van een dakisolatie op een plat dak. Indien u in het bezit bent van een plat dak heeft u de mogelijkheid om uw dak te isoleren.


Dit kan zowel aan de buitenkant van het platte dak als aan de binnenkant. Echter raden wij u aan om altij. Mag je een plat dak isoleren via de binnenzijde van het dak, tussen de houten plafondroostering?


Ontdek hier het antwoord!

Binnenkant plat dak isoleren. Bij het isoleren van de binnenkant van het dak, de koud-dakconstructie, zit het isolatiemateriaal onder het dakbeschot, tussen de dakbalken. Een koud-dakconstructie past u alleen toe op houten daken.


Isoleren aan de binnenkant van het platte dak kunt u het beste doen tussen de dakbalken. Bij isolatie van platte daken is het gebruik van EPS (Airpop) vaak favoriet. Al sinds de jaren zeventig maken bouwers dankbaar gebruik van de grote drukvasthei het lage soortelijke gewicht en hoge isolatiewaarde van het materiaal. Meestal gebruikt men afschotplaten die wateraccumulatie voorkomen. Bekijk hier wat u nodig heeft en lees het stappenplan.


Dit zal vaak leiden tot vochtproblemen. Bij platte daken is het daarom aan te raden om aan de bovenzijde te isoleren. Soms is dit echter niet mogelijk.


Hiervoor biedt Isover een speciale isolatie -oplossing. Het dak wordt aan de onderzijde .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.