Montag, 24. August 2015

Lemeztető árak

Magyar cserepeslemez méretre gyártva, közvetlenül a gyártótól. Kiváló minőségű cserpeslemezek, országos kiszállítás. Többféle típusban és színben, garanciával.


Cserepeslemez árak érdeklik? Ha ide kattint, megnézheti cserepeslemez árlistánkat, tájékozódhat aktuális akcióinkról. Gyártók vagyunk, áraink kedvezőek.

Korcolt tetőlemez, előkorcolt síklemez méretre gyártva, kiszállítással. Olcsó cserepeslemez árak és akciós cserepeslemez házhozszállítással. LINDAB TOPLINE LPA-L alacsony profilú cserepeslemez. A legolcsóbb termékváltozat ára! Termékváltozatok száma: . GERARD Diamant profilú tetőcserép (új generációs).


Az új-zélandi Gerard tetőcsalád lelke az alumínium-cink ötvözettel bevont kuum. Kérje egyedi árajánlatát tetőfedés, gerard tető, cserepeslemez, lemeztető , tetőlemez felrakásra. Tetőlemez, lemeztető , tetőfedés díjmentes helyszíni felméréssel.

Acél fal és tetőlemezek a legkedvezőbb áron, rövid határidővel, kiszállítva. Tekintse meg kedvezményes ajánlatainkat! Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - trapézlemez. Tagen - Sok helyen lehet olvasni, hogy a lemeztető legnagyobb hátránya az, hogy eső esetén hangos.


Ez részben igaz, azonban megfelelő tetőfóliázással és szigeteléssel a különbség a többi tetőfedő anyaghoz képest szinte nem is észrevehető. Rugalmasan alakítható, szabható, nagy színválaszték . Lemezeink horganyzott és festett, illetve natúr horganyzott alapanyagból készülnek. Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.


Telephelyünket megtalálják: Győr . Tetőfelújításnál nem kell megerősíteni a régi szerkezetet, azaz közvetlenül a régi fedésre rászerelhető. A cserepes lemez tüzihorganyzott, többrétegű speciális színbevonattal Classic fényes és matt felülettel, . Lemeztető készítése az ország egész területén a legjobb ár -érték arányban. Lindab LPA cserepes lemez tető.


Szakértelem, garancia, kedvező ár. Energiatudatos: akár passzívház készítéséhez is alkalmas - Nagy forma és színválaszték: közel féle lehetőség - Könnyű: Átlagosan négyzetméter tető 7kg-ot nyom - Szép: Bármely környezetben megállja a helyét, akár a cseréptetővel .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.