Mittwoch, 22. Oktober 2014

Trapézový plech

Trapézový plech s pozinkovanou úpravou vydrží všechno! Základní typy plechů s rozdělením dle použití. Fasádní obklady a stěnové systémy s trapézových plechů.


Nosné konstrukční plechy pro vysoká zatížení. Plechy od výrobců: BalexMetal, Taborsky.

Povrchová úprava se zpravidla dělá ještě před tvarováním a musí být tak trvanlivá, aby se tvarováním nepoškodila. Vytvarovaný plech se nakonec stříhá na tabule požadovaných rozměrů. Výrobce trapézových plechů v České republice jsou např. Plechová krytina je určena pro zastřešení obytných i průmyslových staveb, přístřešků, zahradních domků atd. Střešní trapézový plech z pozinkovaného plechu.


Lindab trapézové plechy - plechy vyráběny na míru, antikondenzační vrstva, možnost dodání kompletního systému vč ocelové nosné konstrukce. Použitým materiálem a typem profilace jsou vhodné zejména pro střešní pláště a opláštění velkých ploch průmyslových objektů.

Hledáte trapézový plech ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. O společnosti CB profil. Každý trapézový plech je vyroben v nové výrobní hale s plně automatizovanou výrobní linkou na profilování plechů. Druhou oblastí je výroba hraněných profilů na nejmodernějších . Nyní na trapézový plech SATakce! Můžeme se s nimi setkat také pod názvem, který označuje výrobce - plech VSŽ, VIKAM, ARCELOR MITTAL, CB PROFIL, MÜNKER, SATJAM, ROVA, nebo v hovorových názvech . Pozinkovaný plech a poplastovaný plech trapézový dostupný online na Bazar.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Technické parametry: PDF icon tr_40_160. Jednoduchá výmena razníka a matrice. Nízka hlučnosť nožníc behom roboty. Ideálne do dielní a pre majstrov tech.


Trapézové (VSŽ) plechy jsou silné a pevné díky tvaru profilů. Tato kombinace tvoří materiál s výbornou pevností a odolností proti povětrnostním vlivům a korozi.

V nabídce jsou plechy s povrchovou úpravou Polyester 2 Matt 2 ExtraMatt se zárukou let. Ocelový plech s polyesterovou povrchovou vrstvou tloušťky mikronů se hodí pro obložení stěn, přístřešky na vozidla, kůlny, zastřešení teras, přístřešky na dřevo atd. Díky své povrchové úpravě odpuzuje vodu a protože je lehký, snadno se pokládá. Prodej střešních plechů po celé ČR.


Nabízíme kvalitní produkty výrobců Hille a Gutta, které mají na českém trhu tradiční zastoupení a jejich kvalita je léty prověřená. Nová plechová krytina, trapézový plech alu-zinek. Prodám asi 5trapézových plechů.


Rozměr nejdelší trapézové desky je 110x300cm. DOPRAVU za rozumnou cenu po celé ČR nacením na vyžádání, pošlete nezávazně požadované kusy a . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Rozměr: v okrese Semily, cena 1Kč, od trapez-plech na Sbazar.


Preložiť slovo „ trapézový plech “ zo slovenčiny do ruštiny. Nakupte trapézový plech u specialistů na klempířský materiál.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.